Få skrevet lidt mere på dit CV med 6 ugers jobrettet uddannelse

Er du arbejdsløs og leder efter lidt ekstra at kunne skrive på dit CV, så du kan komme foran i køen, frem for de andre ansøgere der ligeledes gerne vil have fingrene i dit nye drømmejob? Som ledig har du mulighed for at komme på et 6 ugers langt kursus igennem din A-kasse eller dit jobcenter hvor du er tilknyttet. Du skal ikke slippe en krone, men blot læne dig tilbage og modtage ny viden inden for din interesse og hvad der kunne være relevant for dig i forhold til en ny stilling. Læs mere og se dine muligheder i dag, for at blive klogere med en 6 ugers jobrettet uddannelse. 

Vil du gerne blive bedre til digital marketing og SoMe content? 

Der er mulighed for et 6 ugers langt jobrettet kursus, hvor du kan få skrevet lidt ekstra på dit CV indenfor digital marketing og SoMe content. Det er til dig der ønsker at komme videre indenfor lige præcis dette felt, hvor du ikke helt føler at du er lige så stærk som dine arbejdsløse konkurrenter, eller hvis du blot ønsker at have et uddannelsescertifikat der kan anvendes til din næste jobansøgning til dit nye drømmejob. Der er flere forskellige kurser at vælge imellem, så hvis du interesserer dig eller ønsker at dygtiggøre dig indenfor digital marketing og SoMe, så er der helt sikkert også en 6 ugers uddannelse der passer til dig. 

Går du med en drøm om at blive selvstændig? 

Hvis du går med en drøm om at blive selvstændig, så er det ikke kun din profession du skal have styr på. Det er ligeledes også økonomien, bogføring og regnskab, så ikke der kommer rod i papirerne når det er tid til at du skal lave indberetninger til SKAT eller lignende. Det styrker dit CV hvis du gerne vil arbejde indenfor bogholderi, men også hvis du bare gerne vil have styr på alt det med de talt således at regnskabet stemmer. Du kan blandt andet lære om de helt grundlæggende strukturer og begreber indenfor økonomi og bogholderi, eller du kan tage den et skridt længere og uddanne dig med et 6 ugers jobrettet kursus i erhvervsøkonomi i praksis. Så er der ingen undskyldninger for ikke at komme igang med det samme.