Guide til viden om kviklån

Kviklånet er for mange en nem og hurtig løsning, når det kommer til at skulle bruge penge uden at stille sikkerhed. Kviklånet har kort løbetid, og derfor vil du fra starten have et klart og godt overblik over, hvor meget vil lånet efter renter og andre omkostninger vil komme til at koste dig. Læs meget mere om kviklån her eller på https://laaninfo.dk/.

Det klassiske kviklån

Som tidligere beskrevet er det klassiske kviklån en let og hurtig løsning for dig, der ønsker at låne penge hurtigt – måske til en akut skade eller et akut behov, der netop er opstået. Et kviklån er meget kortfristet og strækker sig som regel kun over et par uger og maks tre måneder. Dette gør det også lettere for dig at planlægge, på hvilket tidspunkt du vil være gældfri.

Sms-kviklån

Sms-kviklånet er en yderst simpel låneform, som giver dig en mulighed for at låne penge hurtigt og nemt via din telefon. Alt du skal gøre er at anmode gennem en sms, og herefter vil du igennem en forbrugslånsvirksomhed låne pengene. Denne låneform passer især til dig, der med kort tidsfrist har brug for et lån og ønsker at foretage lånet hurtigt gennem din telefon. Læs mere om sms kviklån.

Vær opmærksom på renter!

Når du skal tage dit første kviklån, virker det hele nyt, spændende og let – hvilket det også er! Dog er det vigtigt, at du læser alting med småt og forbereder dig på, hvilke former for renter du skal betale. Ved kviklån er der nemlig ofte høje renter, hvilket også er en af grundene til, at du kan få lov at låne et beløb så hurtigt i første omgang. Ofte vil du skulle betale en del mere tilbage, end du egentlig har lånt, netop grundet disse forskellige renter. Så vær altid opmærksom når du indgår en låneaftale!