Hvor finder man det bedste MC lån? 

Hvor finder man det bedste MC lån? 

Er du på eftersøgning efter en splinter ny bil eller ønsker man at få byttet den ældre ud med en bedre, men har ej likviderne til det? Så kan et billån være en stærk beslutning for en. Når du bør have et billån er der som standard to muligheder ; om det skal være med eller uden sikkerhed i faretøjet. Forskellen på de to er at långiveren kan tilbyde billån med sikkerhed i bilen, hvor der så tinglyses pant i bilen, derved långiveren har eje i faretøjet. Det vil dermed sige, at hvis en som låntager ikke overholder betalingsforpligtelserne, som er ved billånet kan långiveren tage bilen tilbage og videresælge den for dermed at kunne indfri det billån en har påtaget. Det kan være en optimal løsning, når en overbevist om at du kan overholde sine betalingsbetingelser over perioden, da det her tit kan være lukrativt for låntageren at påtage dette billån. Da renten over løbetiden typisk er mere lukrativt. 

Smarte faktorer at være opmærksom på, når en påbegynder et billån 

De 2 afgørende faktorer du bør kigge på, hvis du skal optage et MC lån er lånebeløbet og løbeperioden. Lånebeløbet er det beløb i kroner og ører man låner af giveren for at kunne købe motorcyklen. Løbetiden er den tid, som lånet skal afbetales over. Lånebeløbet er faktisk den mængde likvider du bør anvende til erhvervelsen af båden. Så det er noget man selv kan ændre på afhængig af hvilken båd man slutter med at købe. afdragsperioden kan ligeledes justeres afhændig hvor mange penge du har råd til at afdrage bådlånet på årsabasis. MC lånet kan derved blive mereomkostningstungt ved at man har en lang løbetid.  

Hvor bør du påbegynde ens billån? 

Når en skal afgøre hvor en skal tage sit MC lån er det smart at kigge på den enkelte rente på det MC lån I ønsker. Fx, når du går og skal have en ny bådlån er det skønt at vide om man har penge til at starte det billån. En klog måde at holde overblik er at tarte en samtale med sin bank for at høre hvordan din økonomi ser ud og hvad du har råd til. Her kan man naturligvis justere det en anelse afhængig efter om man ser sin ønske motorcykel og så kan du hæve det en my. Det er naturligvis at beslutte noget, som man kan afbetale i det lange løb. Når du skal beslutte hvordan ens billån skal være er det skønt at forstå hvor mange penge man har i sit månedlige budget til at betale af på det pågældende bådlån.  

Ny eller gammel bil 

Det er vigtigt at du overvejer den normale værdi forringelse som bilen får over perioden. Og om man kan komme ud af et uoverskueligt bådlån, for når bilen har erhvervet sig så stor en værdinedsættelse, så man ej kan komme ud af billånet ved at sælge den. Sidder man og betaler for luft og det er klart det man helst vil undgå. Derfor er det esentielt, at du ved at det er denne bil man vil have over en længere periode. Ved en ny båden tilkommer de den mest omfattende værdinedsættelse, når båden forlader sælgeren. Derfra falder båden ikke så kraftigt i vurdering. Hvis man kigger på en gammel motorcykel, som er brugt eller lignende er det intelligent at man for tjekket statussen af motorcyklen.  

Så når man beslutter at afbetale billånet over 10 år, men man sælger bil efter 5 år, så afbetaler du måske på en båd man ikke længere har, hvilket ikke er hensigtsmæssigt.  

Når du eksempelsvist skal have en bil og derfor har brug for et billån, så er der nogle kriterier for at man kan starte et bådlån.  Du bør være fyldt enogtyve år gammel, du skal have en årlig indtjening på 180.000 DKK  

Som lånoptager er der to løsninger i henhold til om det skal være med eller uden førbetaling, altså, at man forudbetaler en andel af det samlede beløb fra start af. Adskillige lånudbydere kræver i dag, at man lægger ti-20 provent af det samlede beløb af fra starten af købet af en ny motorcykel.  
 
Det kan være utrolig klogt at indhente tilbud fra mange forskellige långivere forinden du starter et valg om hvor man skal starte dit MC lån henne, da der som tit er en variation.