Skab et bedre forhold med det rette krydderi

Skal der lidt mere spark i jeres forhold, så er der et par tricks man kan gøre brug af, specielt som kvinde!

Hvis du syntes forholdet er gået lidt i selvsving i den forkerte retning, så er der et par tricks du kan bruge. Det er ikke så svært at rette det inde igen, specielt ikke som kvinde. Mænd er nemlig ikke helt så svære at snøre om fingeren. 

Er der gået lidt for meget hverdag i forholdet og bruger du tiden med serie mens han pudser fælge. Så er det måske på tide at få pustet lidt liv i det hele og tilføje noget krydderi. Det kan du gøre på forskellige måder og det ene kan være lige så rigtigt som det andet. Det er måske endda bedst at kombinere det hele. 

Hvad kan man gøre ?

En af de ting mænd reagerer ret kraftigt på, er frækt lingeri. Og ja ja, nogle mænd påstår det ikke siger dem så meget. Faktum er nok mere at de ikke helt vild indrømme det. Det kan også være det er fordi du engang har sagt du ikke er så vild med at tage det på. Faktum er, alle mænd er vilde med det. Nogle elsker blonder og stay-up strømper mens andre er vildt med fetish beklædning. Uanset hvad han er vild med, så kan du få en del sjove oplevelser ved at gå mere i den slags. 

Det kan også være det skal være en fræk oplevelse uden for de egne 4 vægge. Det kan være den klassiske at dyrke sex i klitterne. Det kan også være at pile lidt ved hinanden i biografen. Frække og grænseoverskridende oplevelser kan puste en del nyt liv i forholdet. Det er også muligt der skal noget frækt sexlegetøj til for at der kommer mere gang i det. Her rykker man også sine grænser lidt og har tit en del sjov sammen. Du kan være sikker på at i kommer til at grine hvis i skal prøve noget nyt i sengen.