Vil du gerne have hjælp til at gennemgå teksten inden den udgives?

Hvis du gerne vil have hjælp til at gennemgå den tekst du har udarbejdet, inden den bliver udgivet, så sidder der heldigvis eksperter på området klar til at hjælpe dig i en fart. Det koster ikke hele pengepungen at skulle få en 2. part til at korrekturlæse og eventuelt oversætte dine tekster til flere sprog. Det er nemt og enkelt at finde frem til de mange certificerede medarbejdere der kan klare erhvervskorrektur der lige ved hvordan teksten skal stå. 

Det er nemt og enkelt at få din tekst sendt til erhvervskorrektur 

Du kan med få klik sørge for at teksten ryger videre til de dygtige erhvervskorrektur medarbejdere, der er eksperter i at fortælle dig hvordan teksten skal stå helt efter bogen. Igennem et bestillingsmodul uploader du ganske enkelt din tekst, den gennemlæses og rettet efter dine forskrifter. Derefter får du din tekst retur, rettet og ventende for din accept. Opgaven er ikke løst før at du eller i er tilfredse med arbejdet. Men nemmere bliver det ganske enkelt ikke, at blive sikker på, at din tekst er præcis sådan som det skal være. 

Det er ikke kun korrektur som de professionelle kan hjælpe dig med 

Det er ikke kun korrektur som du kan få hjælp til fra de professionelle. Dem der sidder og er eksperter i korrektur er også dem der er eksperter i at tekstforfatte. Så behøver du ikke engang at skulle skrive din egen tekst, men blot komme med dine ønsker omkring indholdet og så får du et produkt retur, som er rettet og korrekturlæst, lige klar til at komme videre til modtageren. Med tekstforfatning, så kan du komme i mål med tekster der virkelig gør en forskel for din virksomhed. 

Få oversat dine tekster til flere sprog

Du behøver ikke at være en haj på egen hånd til flere sprog. Du kan få tekstforfattere og korrekturlæsere til at oversætte den tekst du har skrevet til flere sprog, hvad end det er engelsk, tysk, svensk, norsk eller et helt andet sprog, som du ikke selv formår at forfatte på forståelig vis. Så er du sikker på at dem fra udlandet også forstår hvad du mener når du gerne vil ud med et budskab der skaber mening. Så er du lynhurtigt klar til at udgive dine tekster på flere sprog.