3 trin til at få en hjemmeside online

Vil du gerne have en hjemmeside online, men ved du ikke, hvor du skal starte, hjælper vi dig her på vej til at lave din første hjemmeside i dag.

Find heldragt dame her.

Vælg en platform

Til at begynde med skal du beslutte dig for en platform at bygge din hjemmeside på. Det kan være alt fra de online baseret platforme i form af Bricksite eller Wix til fx at opsætte din egen WordPress hjemmeside. Sidstnævnte kræver dog, at du kan finde ud af at købe et webhotel og sætte WordPress op på det, men det er nu nemt at have med at gøre, så længe du bare lige læser en hurtig guide om det. Ellers er de to førnævnte muligheder også værd at kigge på, hvis du ikke selv vil rode med hosting.

Lav din hjemmeside

Når du har fået valgt den platform, du gerne vil bruge til at lave din hjemmeside, er det jo bare i gang med at bygge selve siden. Alt afhængig hvor mange ønsker du har til sin hjemmeside, behøver det ikke at tage lang tid at sætte op. Du skal bare beslutte dig for, hvad der skal være på den, og hvordan den skal se ud. Når du har fundet ud af disse ting, er du sådan set klar til at lægge din hjemmeside online. Bemærk at du her skal købe et domænenavn til din hjemmeside, hvis du gerne vil have dit eget domæne til dit site.

Søsæt den med et brag

Og til sidst er du jo så klar til at lægge din hjemmeside online. Når du har fået købt dit domæne, og det er blevet forbundet med din platform eller dit webhotel, er du klar til at trykke på knappen for at sætte det live online. Og tillykke! Du har nu lavet din egen hjemmeside, som andre kan besøge ved at indtaste dit domæne i en browser og klikke sig ind på den. Det er slet ikke så svært at komme i gang med at lave en hjemmeside i disse tider, hvor der er så mange gode værktøjer.