Sådan behandler og vasker du bedst din badedragt efter brug

Er du som mange andre muligvis i tvivl om hvordan, eller hvorvidt du overhoved skal “vaske” din badedragt?

Måske har du slet ikke købt en badedragt endnu. Hvis du ikke har det endnu så kan du finde dem på denne hjemmeside. Badedragter er bare rigtig gode til svømning, selv til konkurrence svømning.

For mange kan en badedragt også være god for at skjule lidt mere end en af de små bikinier.

Men hvorfor en badedragt?

Der kan ikke være tvivl om, hvorvidt det er vigtigt at vaske sin badedragt. Når du har været til svømning bliver den fuld af klor og der virker altså både blegende og en smule eroderende for stoffet i dragten.

Det er selvfølgelig ikke sådan at alle tråde går op i limningen sekundet du ikke kaster dig selv ud under bruseren og sjapser badedragten til i sæbe. Men dermed ikke sagt at det ikke sker over tid. For det gør det.

Badedragten kan faktisk gå hen og blive din bedste ven.

Derfor skal du også huske at passe godt på den, nogle af de tips som kan sikre dens overlevelse over længere tid kommer her.

  1. Sørg for at tørre den hurtigt. Det er vigtigt at den ikke ligger viklet ind i et vådt håndklæde over en længere periode i din svømmetaske.
  2. Sørg for at vaske kloren ud af dragten. Det er vigtigt at din dragt ikke tørrer med klor i. Sørg derfor for at skylle dragten grundigt efter svømning. Vask den gerne grundigt 1-2 gange om måneden.
  3. Et mindre tip: Når du kommer ind i bruserne efter en god omgang svømning så tag lige og kast en lille håndfuld sæbe på badedragten og sæb den ind. På den måde sørger du for at fjerne store dele klor

Held og lykke med disse forskellige tips. Jeg håber de hjælper dig med at du kan vedligeholde din badedragt.