Hvorfor havde min salgsassistent et vibrator æg oppe i sig under mødet…

I kender det måske ikke? Jeg gjorde **** heller ikke, før jeg for ledes oplevede dette. Det styrker derudover bare min fuldstændige nultollerence overfor affære på arbejdspladsen.

Vibratorer i arbejdslokalerne er én ting, men under et vigtigt salgsmøde med en ultra vigtig kunde. Hvad går der gennem hovedet på folk. Heldigvis var det fjernbetjente vibrator æg fundet igennem denne guide. Så jeg formoder det var relativt lydløst. Men jeg kunne altså sagtens høre det vibrere. Og det pissede mig noget så grundigt af.

Arbejdsmorale og sexlegetøj med vibratorer på arbejdspladsen er fuldstændig forskruet.

Jeg fatter det virkelig ikke. Og selvom denne side ikke bare skal være min personlige sluse for latterlige ud-bursts, så håber jeg inderligt, at man, hvis man læser dette i en senere sammenhæng. Overvejer meget kraftigt, om det nu er en god idé at ege hr. og fru. liderlig på en arbejdsplads.

Fair nok at man får sin trunte af en kone til at stoppe et vibrerende æg op i skinken til en restauranter – men at man har nerverne og frygtløsheden til på den måde at pisse på ens arbejdsplads. Det er mig en gigantisk gåde. Sammenligneligt med en af de der kinesiske fuckers man bare aldrig løser.

Jeg ved heller ikke engang om jeg har lyst til at løse den?

Har jeg lyst til at finde ud af, hvorfor?

Det tror jeg ikke. Jeg ved ikke engang hvorfor jegs skulle prøve at sætte mig ind i, hvordan det kan være en god idé at bruge en vibrator på arbejdet. Altså. Måske hvis nu man har en sen aften og har den slukket i tasken til alle er gået hjem, tager den med på toilettet og ike forstyrrer nogle, for bagefter sin lille session onani. Med fornyet fokus kunne vende tilbage til opgaverne foran en.

Men at man kan få sig selv til at stikke et fjernbetjent vibrator æg op i sig selv inden én af de absolut vigtigste møder på året. Med en af vores absolut vigtigste kunder overhoved. Det er og bliver mig en gåde.

Velkommen til bloggen siger jeg bare. Velkommen til mit fuldstændig vanvittige liv og melodramatiske undertone. Nyd din fucking vibrator selv. Lad være med at vifte den op ad mig. Farvel.