Algebekæmpelse, fliserensning og solcelleanlægsrens

Solceller på taget af hus

Alle disse krævende opgaver – og faktisk flere endnu kan Algespecialisten hjælpe dig med at få løst på bedste vis.

Få lavet en god aftale om en skræddersyet løsning, og glæd dig over, at de bare bliver klaret.

Professionel ejendomsservice

Din erhvervsejendom fortjener at blive serviceret så godt og så regelmæssigt som muligt. Bygningen er jo dit firmas ansigt udadtil, derfor skal der ikke være en finger at sætte på renhold og vedligeholdelse af den.

De arbejdsopgaver, som Algespecialisten kan klare for dig, er mangfoldige. Det kan være alle slags serviceopgaver, som er forbundet med at holde en bygning kørende.

Det kunne for eksempel være:

  • Vinduespolering
  • Trappevask
  • Snerydning
  • Rengøring af skilte og andet
  • Algebekæmpelse

Kontakt gerne firmaet, I kan i samarbejde sammensætte en pakke, som passer perfekt til netop din ejendom.

Vinduespudsning i private hjem

Vinduerne i et hus siges jo at afspejle husets sjæl. Og der er da også markant forskel på, om ruderne i en bygning er nypudsede eller ej.

Om du har få eller mange ruder, der skal pudses, er ikke så vigtigt. Det vigtige er, om du sørger for at holde dem rene og blanke.

Du bør få dem pudset regelmæssigt. Det koster faktisk ikke alverden. I forhold til, hvor længe de fleste er om at pudse vinduer – og med et måske tvivlsomt resultat – så er den udgift til at overkomme.

Beder du Algespecialisten om at pudse alle dine vinduer, så vil du kunne glæde dig over, hvor smukke de holder sig – og hvor længe de holder sig klare.

Det klarer de både hurtigt og effektivt, og så kan de nå alle dine vinduer på alle etager.

Algebekæmpelse

Alger skal bekæmpes, og det skal de helst, inden de får sat sig for godt fast. Det gælder både alger og flisepest på havefliserne og alger, mos og lignende på taget og på terrassen.

Alger stortrives i fugt. Derfor vil du typisk finde den største forekomst på flader, der vender mod nord. Det er nemlig det verdenshjørne, der er mest solfattigt. Det er algernes yndlingsforhold.

Da de er så glimrende til at holde fast på fugt, udgør de en risiko for deres underlag. Tagsten og andre underlag tåler ikke særlig godt at stå under vand mere eller mindre konstant.

Det kan nemlig beskadige underlaget, og derfor bør alger og lignende fjernes og efterfølgende bekæmpes med et særligt middel, der gør det vanskeligere for algerne at slå sig ned der igen.

Algespecialisten bekæmper alger på en miljømæssigt skånsom måde.

Vask af solcelleanlæg

Et solcelleanlæg bør blive vasket regelmæssigt. Det gøres dels for at vaske støv og andet snavs af, således at solen bedre kan nå solcellerne. Når det sker, så yder solcellerne mærkbart bedre.

Dels forlænger det anlæggets levetid, når det bliver vedligeholdt på den rigtige måde.

Selve afvaskningen skal være både skånsom og effektiv.

Det giver på alle måder god mening at få foretaget alle disse vedligeholdelses-opgaver. Og gør det endelig i tide. Det betaler sig.