Anmeldelse: Sqweel XT Oralsex Simulator til Mænd

Sqweel XT Oralsex Simulator til Mænd
Sqweel XT Oralsex Simulator til Mænd

Billigste webshop

Hvorfor nøjes med blot en tunge, hvis du kan få intet mindre end ti i stedet? Sqweel XT Oralsex Simulator er skabt til dig, der elsker oralsex og ganske enkelt ikke kan få nok af det. Der er tale om en stimulator, der er udstyret med intet mindre end ti roterende tunger, der stimulerer dig og giver en meget realistisk følelse af oralsex. Du kan enten lade simulatoren køre op og ned langs skaftet eller i stedet lade den pirre dit penishoved – begge dele kan resultere i eksplosive orgasmer, der nærmest ikke kan opnås på anden vis.

Maksimal kontrol med ergonomisk håndtag

Sqweel XT Oralsex Simulator til Mænd er selvfølgelig blevet udstyret med et ergonomisk håndtag, der samtidig har en ru overflade, som medfører, at du til enhver tid vil have maksimal kontrol over stimulatoren. Ikke nok med, at du får et ergonomisk håndtag, så medfølger der endda også to sæt tunger, hvilket inkluderer både et blødt sæt og et ekstra stramt sæt. Du har ligeledes muligheden for at vende tungerne om, hvilket giver dig en helt anden type af stimulation fra denne sexmaskine, som du med garanti ikke har oplevet før du prøver kræfter med en Sqweel XT Oralsex Simulator.

Find den bedste pris på Sqweel XT oralsex stimulator

 

Bemærk: Kun Sinful.dk forhandler “XT-udgaven” af Sqweel

3 hastigheder og 3 rotationsmønstre

Stimulatoren kommer med muligheden for at vælge mellem intet mindre end tre forskellige hastigheder såvel som tre forskellige rotationsmønstre, som du frit kan skifte mellem på håndtaget. Det betyder naturligvis også, at du altid kan finde en hastighed og et rotationsmønster, der passer til dine præferencer og dit humør. Ønsker du at gøre det til en bedre bedre oplevelse at bruge din Sqweel XT Oralsex Simulator, så kan du med fordel gøre brug af en vandbaseret glidecreme sammen med stimulatoren, da det giver dig én af de bedste og mest pirrende oplevelser, du hidtil har oplevet.

Lavet i vandtæt, medicinsk silikone

Du kan bruge din Sqweel XT Oralsex Simulator mange forskellige steder; i soveværelset, i stuen og sågar under bruseren eller i badekarret, da den er fremstillet i medicinsk silikone, der naturligvis er 100% vandtæt, hvilket betyder, at du sagtens kan medbringe den i badet. Endvidere, så er den også genopladelige via USB, hvorfor du ikke skal tænke på indkøb af batterier, men derimod blot lade den op, når den er tør for strøm.

  • Størrelse: Diameter: 5 cm.
  • Materiale: Medicinsk silikone
  • Ftalat- og latexfri: Ja
  • Vandtæt: Ja
  • Hastigheder: Tre
  • Rotationer: Tre