Den mest benyttede hjemmeside for værtsfamilier i Danmark

Hvis du leder efter en familie at ansætte som au pair, er Aufini.com det bedste sted at starte din søgning. Denne hjemmeside har eksisteret siden 2001 og er en af de mest populære hjemmesider for au pairs og værtsfamilier. Men ikke kun i Danmark, men hele verdenen. Den er nem at bruge og giver adgang for værtsfamilier, der søger au pair, samt au pairs, der ønsker værtsfamilier. Så det er en portal, hvor værtsfamilier og au pairs kan finde hinanden.

International side

Der er ikke noget at sige til, at Aufini.com er så populær, som den er. Grunden til det er, at det er en anerkendt og velkendt side, som ikke bare er for danskere, men det er en international side, hvor familier og au pair fra hele verdenen kan søge på ét og samme sted. Det er en effektiv portal til at finde hinanden, ud fra visse kriterier hvis man har det.

Søg ud fra kriterier

Det som også gør siden ret effektiv til at finde det man søger er, at man kan tilrette sin søgning efter nogle kriterier, som kan være ret relevante for nogen for at finde den rette familie eller den rette au pair.

Et af de måske foretrukne kriterier er, når man skal finde en au pairs på Aufini, er om vedkommende er skal være mand eller kvinder. Oftest er det kvinder, som melder sig som au pair, fordi det ofte er “kvindearbejde”, som værtsfamilier skal have hjælp til, såsom at passe børn og lave huslige opgaver.

En anden ting, der kan være relevant er, om vedkommende har erfaring som au pair, hvis ja, hvor mange års erfaring har han/hun? – Måske det er relevant for familien, måske er det helt okay, at den nye au pair er helt ny i branchen. Løn kan også være en god ting at få på plads inden, så der er styr på det praktiske.