El cigaretter til de trængende som vil ryge indenfor

Vi hos NodicExec vil selvfølgelig aldrig anbefale rygning indenfor. Men vi ved at der gennem kurser og forløb kan opstå en bestemt trang hos personer som til dagligt ryger.

el cigaret

Derfor er det hermed også lovligt hos os, i respekt for andre at tage en el cigaret med til kurserne. Først og fremmest skal det dog siges at vi på det kratisgste anbefaler at man slet ikke ryger. Men vi er samtidig overraskede over, at det egentligt kan være et relativt til at ryge sundt alternativ.

Det vigtigste for os er dog at el cigaretten kun emitere vanddampe og lidt duft, som sjældent generer nogle. Er du alligevel til stede og føler dig generet af dampen fra en trængende ryger – så prik til ham. Jeg er sikker på han gerne rykker et par sæder til højre eller venstre. Eller for den sags skyld sætter sig ned bagerst inden han trykker på knappen på sin elektriske cigaret. El cigaretter kan købes enormt mange steder i Danmark, vi har dog henvist på linket herover til en af de bedre steder og vil derfor anbefale du anskaffer dig en af deres el cigaretter inden du kommer til vores kurser. Du kan selvfølgelig indtage nikotin på andre faconer. Erfaring fra vores tidligere kursister er dog at afhængigheden aldrig helt forsvinder ved et sølle plaster.

e cigaretrøg elcigaret

Det er både bevægelsen og fornemmelsen man har behov for. Det er også grunden til at de fleste el cigaretter er udformet som rigtige “smøger” og giver derfor forbrugeren samme fornemmelse at ryge og nyde produktet som en helt autentisk cigaret. En e cigaret, som de ofte også bliver kaldt, er selvfølgelig ikke helt det samme som en korrekt cigaret der er fyldt med tobak. Denne er en elektronisk enhed, som består af batterier og nikotin i flydende form som batteriet opvarmer, fordamper og skaber til en let vand-røg med smag du kan indtage i stedet for tobaksrøgen.

Nogle kan dog ikke helt lide fornemmelsen når de skal ryge på elektroniske enheder. Ofte handler det faktisk bare om at man kommer til at inhalerer forkert. Dette giver derfor også god grund til at vi lige kort, forklarer det. Hvordan man inhalerer korrekt af en e-cigaret.

Mange prøver at ryge el cigaretter på samme måde som normale tobaksfyldte smøger. Det er forkert. Du må ikke gøre brug af røg i munden til lunge teknikken. Du skal i stedet hellere når du ryger elektronisk trækket vejret og dine sug helt ned i lungen direkte og puste ud med det samme.

Med den teknik undgår du en fornemmelse af at du får unødvendigt meget luft med ned i lungerne. Det er svært at svare på, hvorfor den ene ryge teknik er bedre end den anden. De fleste finder det dog både mere behageligere og ryger generelt mindre (fordi de optager mere nikotin pr. sug) med den sidstnævnte teknik. Modsat den normale måde, eller den teknik de måske ubevidst har benyttet sig af tidligere.