Et ønske om en billedserie

Hun har fremsat et ønske om, at vi skal lave en billedserie, som er lidt mere hardcore end de sædvanlige billeder vi laver. Hmm… tænkte jeg, hvad mon hun har i tankerne? Hardcore kan jo være mange ting og jeg elsker jo det lidt underspillede erotiske og stemningsfulde billede, som læner sig op ad en fortælling med fantasiens frie komposition.

Jeg tænker ofte i billeder og har da også flere gange tænkt i serier, som var mere direkte, altså lidt a la pik i kusse og pik i mund, men jeg tror ikke det er den slags billeder vi er ude i.

Kunsten er, at bevare en form for anonymitet og samtidig virke afslørende. I mine billeder vil jeg gerne udtrykke mit ejerskab, mine erotiske fantasier og vores gensidige kærlighed og så ønsker jeg ikke at virke plat. Jeg ønsker heller ikke at vise en gennembanket røv med kæmpe store blå plamager – det tænder mig ganske enkelt ikke.

Men jeg vil gerne være mere hardcore og filmer gerne hendes søde numse efter jeg har påført hende mærker med pisken eller mine hænder. Den fine røde numse, som hun viser på billedet finder jeg enormt erotisk og knytter der sig så en lille historie til billedet, så er jeg med. Måske jeg skal sprede lidt safran på hende? Men prisen på safran er bare lidt høj – som jeg læser det.

Faktisk har jeg allerede taget hardcore billeder af hende. Billeder hvor hun sidder på hug og knepper sin kusse med en dildo mens jeg tager hende i munden, så tårerne triller ned ad kinden og makeuppen flyder. Sådanne billeder tænder mig også, men de er nok lidt for afslørende til at lægge ud på nettet?

Måske jeg skal finde kameraet frem i aften 😉