Frække kostumer til ham

Det er ikke kun mænd, der løber rundt med frække fantasier og drømmer om at føre dem ud i livet. Kvinder har mindst ligeså mange hede tanker, hvorfor du med fordel kan forkæle hende i form af at gøre nogle af tankerne til virkelighed.

Hvilken kvinde ser ikke en smule op til hverdagens helte og måske endda går og drømmer om dem lidt i smug? Eller måske du bare ønsker at krydre sexlivet lidt og give hende en fræk overraskelse. Uanset hvad du er på jagt efter, så er nedenstående kostumer til mænd uden tvivl en god start på et bedre sexliv.

Hverdagens helte

Brandmandkostumet vil med sikkerhed falde i god jord! Klæd dig på som brandmand – uden noget andet indenunder – så byder det med garanti op til frække lege. Brandkostumerne fås typisk i medium og large, hvorfor det kan bruges af langt de fleste mænd. Brandmandskostumeter stilmæssigt gennemført med brandmands jakke og bukser samt medfølgende brandmandshjelm.

Ønsker du i stedet at overlade mindre til fantasien, er der også den frækkere udgave med bar overkrop. Træd ind i soveværelset som fræk hårdtarbejdende brandmand og spark benene væk under din kvinde – og “sluk hendes brændende skød”.

Succesfuld og selvsikker

Noget andet der kan tænde en lang række kvinder, er succesfulde mænd og mænd med stort ansvar til dagligt.

Se stort udvalg af frække kostumer til mænd hos Kostumelandet.dk

Her kan vi blandt andre anbefale et flot og fræk pilotkostume, hvor der medfølger hat, skjorte og slips. En pilot er en selvsikker mand med ansvar for mange menneskers liv og som samtidig tjener kassen. Hvad er bedre end sex med en mand, der har været væk på job i en længere periode og som kommer hjem og kun har øje for sin kvinde?

Du kan også overraske din kvinde ved at tage ekstra godt hånd om hende som den succesfulde og selvsikre læge. I kan også få en fræk leg ud af det med hende klædt i et af ovenstående sygeplejerske kostumer og du som læge. Denne ”forbudte” leg kan gøre forspillet en hel del sjovere. Til langt de fleste lægekostumer medfølger hvid kittel og maske.

Fælles leg

Ovenstående er et udpluk af nogle af de mest populære kostumer som du kan overraske din partner med eller I kan i fællesskab klæde jer ud og lave et lille rollespil. Ham som batman og hende som batwoman, ham som læge og hende som sygeplejerske – mulighederne er ganske enkelt uendelige, kun fantasien sætter grænser.

Mulighederne er mange og alle tænder på noget forskelligt. At klæde sig ud og lege en anden for en stund, er absolut en udsøgt måde at krydre hverdagens sex på. Find den gnist, der har været gemt væk i en periode og lær hinanden at kende på en sjov og unik måde.

Kostumer kan bruges som del af en fælles leg eller til at gøre din partners fantasier til virkelighed. Del hinandens drømme og fantasier – og kom tættere på hinanden end nogensinde før. I vil bestemt ikke fortryde det!